Shoppailuongelma

13.01.2014

Nyt on harrastettu shoppailua jo sen verran monessa maassa, että alkaa pikkuhiljaa ihmetyttää mitä meille oikein yritetään myydä. En ole mikään superhyvä erilaisten vaatekappaleiden yhdistelyissä, joten turvaudun mielummin yksinkertaisuuteen ja laatuun. Sitä ainakin saa merkiltä nimeltään COS – tai ainakin luulin.

Menin eilen sitten penkomaan heidän valikoimiaan, mutta mukaan tarttui vain yksi paita. Itseasiassa sama paita kun yhdellä suosikkibloggajallani P.S. I love fashionin Lindalla. Heidän vaatteensa ovat laadukkaita, mutta niin oudon nykymuodin mallisia. Haluaisin klassista lookkia, joka olisi myös laadukasta ja tietenkin nuorekasta. Sellaista kauppaa kun ei ole.

Kaikki Espanjalaiset ketjutkin ovat täynnä aivan uskomattomia rättejä. En todellakaan halua mitään kertakäyttö muotia. Eivätkä ne sen puoleen mitenkään hyvännäkösiäkään ole. Myönnetään, että joskus harvoin seasta löytyy joku timantti. Onko laatu todella huonontunut vai omat shoppailutavat muuttuneet? En osaa sanoa. Mutta ostoksille tätä tyttöä on vaikea saada, koska se on vain turhauttavaa.

Ja hei muuten vielä eiliseen. Kävimme eilen Fazerin brunssilla, joka oli yksinkertainen mutta herkullinen. Suosittelen! Muista kuitenkin pöytävaraus.

COS paitaÖöh näytän nunnalta ja paita on niinkin hienoa materiaalia kun silkkiä. Ei kovin käytännöllinen.

COS vaatteetÖöh, jätesäkki ja oranssi väri ei sovi ainakaan tällaiselle kalpealle suomalaiselle.

COS toppiAika ryhditön ja ei hintansa arvoinen.

COS paitaNouuuu.. miksi taas oranssi? Paita olisi muuten ollut yksinkertaisen kiva pienellä twistillä.

COS neuleTämä yksinkertainen villaneule lähti mukaan.

LentoemäntäPakollinen vaatekerta, johon hyppäsin sunnuntaibrunssin ja shoppailun jälkeen. Yöllä myöhään löysin itseni tästä Oululaisesta hotellista – väsyneenä, mutta kivan työpäivän jälkeen.

  • Liisa

    Olet kyllä niin hoikka että minusta noi kaikki näyttävät oikein kivoilta päälläsi!
    Varsinkin viimeinen asu, johon toivoisin yhäkin saavani itse joskus hypätä 🙂

    Terveisin se sinulle kerran s-postia lähettänyt, joka tuskin enää kuitenkaan lentoemännäksi uskaltaa yrittää 🙂

    • Miia

      Heippa Liisa! Muistankin sut! 🙂 Ja miksi et yrittäisi lentoemännäksi? Ehkä kuvissa vaatteet näyttää kivoilta, kun vääntää itsensä juuri sellaisiin asentoihin, että kehtaa blogiin laittaa. 😉 Kyllä nuo oli aika outoja vaatetapauksia.

      • Liisa

        Suurin syy taitaa olla se, että pelkään alalla olevan vähäisesti töitä 🙁
        Katotaan! Mulla on tässä äippälomalla vielä aikaa tuumiskella. Yrittänyttä ei laiteta, ja melko hauska sattuma jos niihin töihin pääsisinkin ja vieläpä joskus jopa sinun kanssa lentäisin!:)

        • Miia

          Liisa kurkkaappas uusinta postaustani! 😉

  • Dahlia

    Vaatteita on kyllä vähän hankala löytää, riippuu toki mitä etsii. Minä olen tupannut pitämään niistä tietyistä merkeistä ja liikkeiden vaatteista kiinni jos on jotain hyvää ööytynyt. Koetin itsekin COSilla käydä, mutta ei, ehdottomasti ei minun vaatteitani.

    Oma vaatekaappini on täynnä Brittikaupoista hankittuja vaatteita, niissä kaupoissa tuppaa tuo vartalonmalli olemaan minulle paras.

    • Miia

      Ihanaa jos oot löytäny omalle vartalolle sopivia merkkejä. Se on itselläni kovassa haussa. Tarvinnee kokeilla Brittimerkkejä itsekin. 🙂 H&M on ollut kaikkien aikojen paras malleiltaan, mutta laadultaan sitten jotain aivan muuta. Nykyään en kyllä löydä sieltäkään enää mitään kivan näköistä laatuun katsomatta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram