Lentoemännän nuttura

03.01.2014

Työssäni hiukset pitää aina kieputtaa jollain lailla kiinni ja sekös tällaiselle harvahiuksiselle tuottaa ongelmia. Ohuissa hiuksissa kun tuo ponnari näyttää melko säälittävältä ruipelolta. Kaiken huipuksi, jos herätys on aamulla kello neljä, tulee kampauksen olla nopea ja tietenkin siisti. Minusta onkin tullut jo ranskalaisen letin pikataituri, koska letillä voi “huijata” hiukset näyttämään paksummilta vetämällä itse lettiosaa löysemmälle. Loput hiusnysät voi vaikka tuikata letin alle. Olisiko teillä lukijoilla hauskoja ideoita uusiin nopeisiin kampauksiin?

Toinen vielä helpompi kampaus on tämä jättimäinen “feikkinuttura”, jossa omalta osaltani sitä ikiomaa hiusta on vain noin 10 prosenttia. Nuttura on kyllä saanut huimasti kehuja varsinkin miehiltä. Eihän ne tiedä, että päässäni killuu muovinen hiusdonitsi. TÄSSÄ tutoriaali donitsin asennukseen. Videolla on kolme eri tapaa ja itse käytän viimeisintä eli kolmatta. Tämä kolmas “metodi” on mielestäni paras ohuiden hiusten kanssa. Muut tavat sopivat hyvin paksuille ja pidemmille hiuksille.

Niin ja tätä kyseistä suuremman kokoista hiusdonitsia myydään ainakin Gina Tricotissa.

Lentoemännän nutturaHuh mikä jättimäinen “päälisäke”. Kaikkea me naiset tehdään! 😀

Lentoemännän kampausTässä kuvassa nuttura näyttää jo inhimilliseltä. Muuten monessa lentoyhtiössä juuri tällainen nuttura on pakollinen osa työpukeutumista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram