Vinkki verkkoshoppailuun

14.12.2013

Kerroinkin jo aikaisemmin pikkujoulumekkoni metsästyksestä, joka löytyi vihdoin nettikaupasta. Mielestäni normikauppojen juhlamekkojen valikoima oli melko surkea tänä vuonna. Ostamani Morganin pikkumusta sopii melkein juhlaan kuin juhlaan. Mustat juhlakengätkin ostin netistä.

Itse aivan uutena verkkoshoppailijana kuulin, että netistä voi saada hyvät alennuksetkin, jos vaan löytää hyvän alekoodin. Hyvä ale löytyikin sivulta www.alennussankari.fi. Taisin saada yli 30 euroa alennusta kaikista ostoksistani. Alennussankari-sivusto on hyvin yksinkertainen ja helppo. Kirjoitat vain nettikaupan nimen yläpalkkiin ja näin löydät kyseisen kaupan alennuskoodit. Suosittelen aina kurkkaamaan mahdolliset alennukset. Jopa hotellivarauksistakin saa kyseisestä palvelusta hyviä alennuskoodeja. Vaikka Ebookersille tai Hotels.comille. Vielä kerkeät tekemään jouluostokset netistä ja älä siis unohda alekoodia!

Eilen oli sitten joulukuun kohokohta, johon tuon mekon tarvitsinkin – firman pikkujoulut. Oli kyllä hienosti järjestetyt bileet. Juhlissa soitti jopa työkavereista koottu bändi ja hienosti soittivatkin. Yksi lentäjistä oli pukeutunut Elvikseksi ja veti hienon shown bändin kanssa. Syötävää ja juotavaa oli kylliksi ja koko jengi oli iloisella tuulella.

Firman pikkujouluissaIloista tunnelmaa pikkujouluissa ystäväni kanssa.

Pikkujoulujen jatkot ApollossaHihhii ja hauskanpito jatkui Helsingin Apollossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram