Victoria’s Secret TAAS

19.12.2013

Huppista mikä liike tuli Hamburgin kentällä vastaan. Sieltähän piti sitten tehdä viimehetken jouluostokset. Harmi että Euroopan kaupoissa kokoelma on hyvinkin suppea Jenkkilän kauppoihin verrattuna, mutta tärkeintä on että tuoksuja piisaa. Olin hyvin yllättynyt parfyymien edullisiin hintoihin (noin 45-55€), koska Arlandan kentän VS:llä ne ovat noin 80 euron kiskurihinnoissa.

Aina shoppaillessa mietityttää tämä hurja kulutuskulttuuri ja varmasti blogistanikin voi saada sellaisen virheellisen kuvan, että shoppailen kaikki rahani. Loppujen lopuksi käytän hyvin vähän rahojani ostoksiin. Panostan enemmän laatuun kuin määrään ja säästän rahojani mielummin reissuihin.

Tietenkin pidän kalliimmista laukuista ja kelloista, mutten kuitenkaan hamstraa niitä mielin määrin. Merkkilaukut säilyttävät arvonsa ja ne voi aina myydä pois ja samalla rahalla ostaa itselleen uuden ihanuuden. Ja hei – kuka tyttö ei shoppailusta pidä, mutta pidetään se järki kuitenkin  kädessä vai pitäisikö sanoa kukkarossa. Ihan kauhistuttaa jotkut muotiblogit, joista nuoret naiset ottavat mallia. Tuskin nämä bloggaajatkaan hienoja tavaroita ovat ihan ilmaiseksi saaneet. He tekevät töitä elantonsa eteen niin kuin me kaikki muutkin.

Sitä näkee nimittäin niin paljon teini-ikäisiä tyttöjä LV:n laukut olalla ja ripsenpidennykset silmillä, etten voi uskoa että he ovat itse rahat noihin kalleuksiin tienanneet. Minkälaisissa vaikeuksissa he ovatkaan, kun muuttavat omilleen?

Mielestäni hienot tavarat ovat ok, jos ne eivät ole velaksi tai vanhempien hankkimia. Jokaisella on oikeus pieneen luksukseen. On kuitenkin hyvä muistaa, että kallis laukku tai hienot kengät eivät tee kenestäkään sen kauniimpaa. Iloinen persoona, toisten huomioon ottaminen ja aito sydämellisyys taas tekevät sellaisen naisen joka muistetaan.

Victoria's Secret Hamburg

Mies Victoria's SecretilläHei.. mitäs Victorian salaisuuksia se perämies penkillään piilottelee? 😉

  • Dahlia

    Aika monesta blogista voinee saada sen mielikuvan, että bloggaaja vaan shoppaa ja elää aivan täydellistä elämää. Eihän se nyt tietenkään niin ole, vaan niitä karikoitakin on jokaisella. Harvempi vain haluaa niistä kirjoittaa. En minä ainakaan 🙂

    Viimehetken joululahjat pitäisi täällä käydä hankkimassa tänään, kauppaan tunkeminen aiheuttaa vähän vilunväreitä, mutta rohkeasti se on nyt kauppaan tungettava 🙂

    • Miia

      Ihanaa joulua sulle Dahlia! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram