Pikkujoulujen huumaa

15.11.2013

Voitko uskoa että tilasin juuri ensimmäistä kertaa netistä vaatteita, jos nyt A&F -tilausta ei lasketa. Tilaukset olivat melko onnistuneet, tosin yksi aivan unelmainen mekko oli liian iso. Laitoin heti pienemmän koon tilaukseen toivoen, että se sopii. Tästä unelmasta kuvaa, kun se saapuu. Kyseinen mekko sujahtaa päälle sitten firman pikkujouluihin.

Huomenna on siis Indiedays gaalailta, johon hyvä ystäväni Girly Stylen Anna on minut kutsunut. Annan blogi on ehdolla kategoriassa inspiroivin muotiblogi. Toinen alla olevista mekoista taitaa olla huomisen illan asuni ja toinen lähtee palautukseen. Arvaatko kumpi?

Niin ja nuo klassiset korkkarit ovat myös uusinta uutta samasta nettitilauksesta – merkkiä Mai Più Senza.

PikkujouluasujaPahoittelen kuvan laatua. Eiköhän huomenissa saada gaalaillassa hieman parempia kuvia. Kumpi siis lähteekään palautukseen?

NettitilauksiaHei.. mitä tapahtui? Pikkujoulumekkoja tilaillessa mukaan tarttui myös Billabongin kukallinen kesäpaita (kesäpaitoja kun on niin vaikea löytää) ja biletoppi Morganilta. Niin kovasti haluaisin löytää jonkun värikkään hulmuavan lyhyen hameen tuon mustan topin seuraksi.

PikkujoulukampausPikkujouluissa ja huomisen gaalaillan kampauksena toimii vallaton kiharakasa. Voi kunpa saisin vielä sen jotenkin pysymään. Ideoita?

  • Taru

    Hei kaunokki, kiitos eilisestä loistoseurasta! Oli kiva tutustua. 🙂

    • Miia

      Kiitos itsellesi kaunotar! Oli kyllä hauska tutustua. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram