Syksyn suosikkiasut

12.10.2013

Voitko kuvitella, että syksy on tosiaan lemppari vuodenaikani. Tuntuu, että syksyllä saan aina paljon uutta energiaa ja ideoita. Viimeaikoina olenkin käynyt Sportsetterin kautta kokeilemassa uusia urheilulajeja, joista kahvakuula on täysin vienyt minut mukanaan. Tällä viikolla kävin Etnofitneksen aikuisbalettitunnilla ja ensi viikolla menen kokeilemaan Sambiccia. Tosin tämä kaikki melko tiukan työputken siivittämänä. Huomenna aamulla on taas herätys kello viisi. Ehkä ainut huono puoli työssäni tällaiselle iltavirkulle ovat nuo aikaiset aamut.

Syksyn asut ovat ehdoton suosikkini. Olen nimittäin aivan onneton löytämään kesävaatteita ja talveksi tällaiselle vilukissalle ainoa hyvä asu olisi kokovartalo Michelin-mies puku. Tässä viimepäivien asujani kaupungille ja koti-iltoihin. Yksinkertaisuus ja laatu ovat avainsanoja.

Syksyn suosikkiasutVillaneule COS // Farkkulegginssit ZARA // Nahkanilkkurit CLARKS // Nahkatakki MANGO // Huivi SELECTED // Laukku ISAAC MIZRAHI

Abercrombie huppariKotona viihdyn urheiluvaatteissa, koska ne päällä on helppo singahtaa koiran kanssa lenkille. Päälläni on uusin urheiluhupparini. Niin ihanan pehmoinen A&F hoodie.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram