Siivet selkään ja töihin

10.10.2013

Onko kellään muulla loman jälkeen jollain hassulla tapaa ikävä töihin? Oli ainakin ihanaa palata mahtavien kollegoiden pariin ja päästä heti työreissulle Tallinnaan. Tiedossa oli hyvää ruokaa, shoppailua ja tietenkin huippuseuraa. Työni ei ole kuitenkaan pelkkää hupia, vaan lentotunteja kertyy ihan mukava määrä ja turvallisuusvastuu on otettava vakavasti. Mutta mites se meni: “Time flies, when you’re having fun!”

Lentoemännän elämää

1. Uudet Raybanit päässä on hyvä ajella töihin. Etsin muuten tällaisia peililasillisia aurinkolaseja vaikka mistä ja vihdoin bongasin ne Nykin kentältä. Veikkaisin, että Suomessa näitä näkyy enemmän ensi kesänä.

2. Valmiina Tallinnan kaupunkikierrokselle työpäivän jälkeen.

3. Ihan vihoviimeinen kerta kun ostan mitään näistä halpis Espanjalaisista ketjuista. Tämä kyseinen neule on kyllä 100% puuvillaa, mutta aivan onnettoman laatuinen. Harmikseni huomasin, etten kuitenkaan löydä laadukasta neuletta Tallinnan kaupoista ja ostin sitten vähän karkkia. On muuten supervaikea löytää lämpimiä ja laadukkaita neuleita, jotka ovat vielä hyvän näköisiä. Jokasyksyinen ongelma. Hmpf!

4. Tallinnassa riittää hyviä ja edullisia ravintoloita joka lähtöön. Ensi kerralla kokeiluun lähtee Chedi-ravintola, jota kollegani ovat kovasti kehuneet.

Curacao kuviaNyt vaan unelmoimaan ja ennen kaikkea säästämään seuraavaan suurempaan reissuun. Pienempiä reissuja on luvassa jo lähiaikoina. Tässä rentoutumista huoneistohotellimme takapihalla Curacaolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram