Ostosvinkkejä Jenkeistä Vol. 2

01.10.2013

Suuntasin Victoria’s Secretille oikeastaan vain heidän mahtavien tuoksujensa vuoksi. Kaksi lemppariani piileskelee nimittäin heidän hyllyllään. Tease ja Bombshell. Lähin kauppa meille Suomalaisille löytyy Tukholman ja Kööpenhaminan lentokentiltä ja niissäkin ovat tuoksut tuplahintaisia jenkkien hintoihin verrattuna.

Mutta oli yksi asia jota en tiennyt. Heillä on aivan järjettömän hyvä kokoelma naisten urheiluvaatteita ja urheiluliivejä. Kerrankin urheiluvaatteissa tuli sellainen olo että näytän hyvältä. Alusvaatteista nyt puhumattakaan. Tosin “One Size” alkkarit vähän hämäsivät.

Urheiluvaatteita täydentämään piti tietenkin ostaa uudet värikkäät Nike Free Run kengät, joita näki usealla paikallisella urheilevalla tyttösellä ja poikasella kaikissa eri neon väreissä. Nyt jos ei ole motivaatiota urheilla niin ei sitten millään.

Tietenkään unohtamatta Abercrombie & Fitch vaatteita, joita voi käyttää niin reippaillessa kuin vapaa-ajallakin. Tällä kertaa mukaan lähti vain yksi huppari ja paita, koska hamuamani viikonloppulaukku oli loppunut kyseisestä liikkeestä. Sen pistän kyllä nyt täältä Suomesta käsin tilaukseen.

Victoria's Secret urheiluvaatteetVictoria’s Secretin urheiluvaatteet ovat niin mukavia päällä ja istuvat hyvin.

Victoria's Secret UrheiluvaatteetLöysempi paita kirkkaiden urheiluliivien päälle on ehdoton ykkönen.

Victoria's Secret hajuvedetEdustalla lempparituoksuni Tease ja taustalla hyvänä kakkosena Bombshell.

Nike Free Run kengätIhanan värikkäät Nike Free Run -popot.

Nike Free Run kengät..ja niin mukavat jalassa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram