Ostosvinkkejä Jenkeistä Vol. 1

30.09.2013

Miten voi yksi pieni penteleen kallis laukku tai kello tehdä pienen tytön näin onnelliseksi? No, kyllä se vaan niin on että pieni ‘retail therapy’ tekee hyvää – varsinkin lomalla. Huom! Itselleni kallis laukku on yli 200 euroa, mutta joka pennin väärti – se kestää vuosia.

Mitä merkkejä jenkeistä sitten kannattaa tuoda? Nyt siis puhutaan noin 200-300 dollarin kelloista ja 150-500 dollarin laukuista. Michael Kors –  niitä on jenkeissä lähes kaikilla. Asuntomme siivojaleidilläkin roikkui sellainen olkapäällä. Mielestäni merkki on kärsinyt huikean inflaation niin kelloissa kuin laukuissakin. Jättimäinen MK-merkki on mielestäni ehkä jopa hieman mauton. Tässä kovalla kädellä merkkiä haukkuessani päädyin kuitenkin ostamaan yhden MK-laukun, koska etsin sen tyylistä rennompaa läpällistä laukkua. Vastaavan mallinen laukku Marc Jacobsilla oli mielestäni jokseenkin halvan näköinen, vaikka hinta hipoi 500 dollaria. Siinä on muuten toinen merkki, jota kannattaa jenkeistä tuoda.

Michael Kors laukku

MK-laukku

Isoissa tavarataloissa kuten esim. Bloomingdalesilla ja Nordstromillä on kaikki mahdolliset laukkumerkit kasattu samalle osastolle. Merkkien omista liikkeistä voi tietenkin löytyä uudempia malleja, kuten tuo oma uusi iki ihana MK-laukkuni. Muutaman muun merkin mainitakseni – suosittelen tsekkaamaan Tory Burchin, Kate Spaden ja Rebecca Minkoffin laukut. (Ostin muuten siskolleni tuon Rebecca Minkoffin mini M.A.C. laukun – aika hieno!) 3.1 Phillip Lim on myös mielenkiintoinen merkki. Menee tosin hieman hinnakkaammaksi, mutta näyttäviä laukkuja on tälläkin suunnittelijalla.

Ja tietenkin Isaac Mizrahi. Uusi nouseva tähti jenkeissä, vaikka ei hän kuitenkaan uusi muotimaailmalle ole. Katsotaan tuleeko hänestä lähellekään yhtä iso kuin esim. Tory Burchista. Nyt minulla on kuitenkin tämän suunnittelijan upea laukku ja se on hieno ja melko uniikki Suomessa, joten sillä ei ole merkitystä tuleeko merkistä suuri vai ei.

Isaac Mizrahi laukku

Isaac Mizrahi -laukku

Kelloista Micheal Kors on todella kärsinyt ‘bling bling’ -inflaation. Päädyinkin siis vähän yksinkertaisempaan Kate Spaden kelloon. Myös Marc Jacobsilla on kivoja kelloja, mutta ne ovat erehdyttävästi Michael Korsin kellojen näköisiä. Uusimpana löysin Karl Lagerfeldin kellokokoelman. Aika härskejä kyllä, koska hänen pärstänsä on salaa piilotettu melkein kaikkiin niihin.

Kate Spade -kello

Kate Spade kello

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram