Rimpulakäsinen meloja liikenteessä

22.08.2013

Saa nähdä miten tämä lentotäti työntää kärryjä koneessa tämän urheilurevityksen jälkeen. Hauskaa oli! Suosittelen kaikille.

Aina ei jaksa lennellä ihmettelemään ulkomaan ihmeitä, koska kotimaassakin on valtavasti mukavaa tekemistä. Olimme eilen melomassa Vuosaaren melontakeskuksessa Natura Vivassa. Mahtava urheilulaji ja vielä todella rentouttavaa. Voin taata, etten liikuta huomenna, ylihuomenna ja ehkä koko loppuviikkoon käsivarsiani. Heitimme vaatimattoman kahdeksan kilsan lenkin näin aloittelijoille. Tuuli oli ajoittain melko voimakasta, joten nämä ruikulakädet pääsivät todellisesti hommiin.

Lenkki kiersi Vartiosaaren ympäri, joka oli reittinä todella kaunis. En tiennytkään, että Helsingissä on niin rauhallisen näköistä mökkialuetta kuin reittimme varrella. Toki mukaan mahtui myös upeita huviloita, joiden eteen oli parkkeerattu mitä hienompia jahteja. Harmi, etten uskaltanut ottaa kameraa tälle merireissulle mukaan. Nyt kaikki vaan itse tutustumaan Helsinkiin kajakista käsin. Ensi kerralla mennään tyynempänä päivänä ja jokin toinen kaunis reitti.

Vuosaaren melontakeskusRimpulakädet toivat (ihme kyllä) perille.

Natura VivaPaikalla on osaava henkilökunta, joka auttaa meitä aloittelijoita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram