Lentoemännän elämää

27.08.2013

Kun työhöni tutustuu tarkemmin, niin voi huomata ettei se loppujen lopuksi ole kovin mediaseksikästä ja sellaista mitä ihmiset sen luulevat olevan. Tietenkin silloin kun työstään todella pitää, niin se tuntuu glamourilta. Itse ainakin olen todella onnellinen, kun saan työskennellä alalla josta todella pidän ja se että minulla on edes tällä alalla töitä.

Monet varmasti jo tietävät, että päivämme koostuu edestakaisista lennoista (silloin kun lentää lyhyempää reittiä). Normipäivä voi siis olla esim. Brysseliin ja heti takaisin kotiin. Muutaman kerran kuussa pääsee hotelleihin loikoilemaan ja niissäkin pahimmissa tapauksissa vain muutaman tunnin. Olin muutama päivä sitten Pariisin “yöpyvällä” vuorolla. Saavuimme illalla puoli yhdentoista maissa ja olin mutustelemassa aamupalaa jo kello seitsemän aikaan. Siinä ei paljon muita nähtävyyksiä näe kuin hotellihuoneen ja lentokentän.

Pakko antaa taas huimia plussapisteitä ihanille kollegoilleni – voisiko parempaa jengiä ilmailualalla ollakaan. Mahtavien kollegoiden kanssa työskennellessä rankempi työputkikaan ei tunnu missään.

Lentoemännän hotellihuoneVaikka hotellilla ollaankin yleensä muutama tunti, niin onhan hienossa huoneessa aina mukava ottaa pienet tirsat ennen aamulentoa.

Lentoemäntä kohteessaHyvää yötä! Nähdään muutaman tunnin päästä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram