Joulu joka kuukausi

25.08.2013

Tämä ei ole maksettu mainos – vaan lämpimästi suosittelen tätä upeaa ja innovatiivista uutta palvelua, johon olen itse täysin hurahtanut.

Nyt on ainakin täällä pääkaupunkiseudulla mahdollisuus päästä kokeilemaan mielenkiintoisia liikuntamuotoja aivan ilmaiseksi. Sportsetter on tämän uudenlaisen palvelun tarjoaja. Saat joka kuukausi passin johonkin sinulle sopivaan liikuntamuotoon. Itse lähes tulkoon kaikkiruokaisena lähden kokeilemaan vaikka mitä.

Olimme jo ystäväni kanssa kokeilemassa Flamingon saunajoogaa – kuten aikaisemmin sanoin.. TÄYSIN ILMAISEKSI. Tästä hauskasta palvelusta innostuneena en jaksanut enää odottaa seuraavaan kuukauteen ja seuraavaan passiin – päätinkin ostaa lisää passeja. Nyt saankin 2 passia kuussa vain 8,99 eurolla. Eihän sitä tiedä jos sieltä löytyy vielä joku liikuntamuoto, johon hurahdan ihan kokonaan.

Passit, joita sain, olivat 2 kokeilukertaa Happysoul liikuntastudiolle ja huimat 4 kokeilukertaa Helsingin itsepuolustuskoululle. Aivan järisyttävän jännää. Ensi viikolla edessä ovat siis perinteisemmät kahvakuula core ja body pilates.

Näin liikuntapuolellakin voi siis hankkia uusia kokemuksia täällä meidän kotimaassa. Välillä reissaaminen nimittäin tuntuu puulta, joten on kiva herätellä matkakuumetta kotosalla hauskojen juttujen parissa.

MiikkulaisenUrheilu on hauskaa, kun siitä tekee monipuolista. Kun ottaa vielä kaverit mukaan, niin se on tuplasti hauskempaa. Sportsetterissä tämäkin onnistuu – ilmaiseksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram