Kulutusjuhlaa – siitäkö on hyvä blogi tehty?

26.06.2013

Blogini on ollut kovin hiljainen omasta puolestani viimeaikoina, vaikka monen monta teistä ihanista lukijoista on käynyt aina välillä kurkkimassa tapahtuuko täällä mitään. Voin avautua ja kertoa mistä tämä johtuu.

Olen miettinyt viimeaikoina näitä meidän nuorten naisten blogeja. Kiinnostuksenaiheet ovat pääasiallisesti materia, glamour ja pinnalliset asiat. Omat asupostauksenikin ovat mietityttäneet. Pukeutuminen kun ei tee ihmisestä yhtään sen kauniimpaa tai mielenkiintoisempaa. Päinvastoin. Kalliit vaatteet tai vaatteiden hamstraus pistävät mietityttämään mikä mahtaa olla kyseisen ihmisen elämänsisältö. Toki jos löysää rahaa löytyy niin mikäs siinä. Useimmilla tai sanotaanko suurimmalla osalla sitä ylimääräistä rahaa ei kuitenkaan ole. Ja se mikä elämästä tekee rikkaampaa ei ole missään tekemisissä rahan ja materian kanssa. Toki jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä ja pieni “retail therapy” ei ole koskaan pahitteeksi. Sitä en kiellä.

Näitä asioita on kyllä mietiskelty useammassakin blogissa, mutta se on vaan fakta että pinnaliset asiat kiinnostavat ihmisiä. Emme pääse siitä mihinkään.

Seuraava artikkeli taitaa nyt mennä pikkaisen aiheen sivusta, mutta se tuli tässä vain mieleen. Suosittelen tämän lukemista: KUULUTKO SINÄKIN HEIHIN?

JuhannustanssitMikä muukaan kuin asukuva – juhannuksen tanssiasu. Mekko Haaga-Helian vaatteidenvaihto päiviltä. Tuo omasi ja ota toisen vaatteet. Täysin ilmaista. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram