Töitä ja ulkoilua

10.05.2013

Heippa! Arvatkaapas mihin on tämä tyttö kadonnut muutamaksi viimeiseksi päiväksi, kun blogikin on hiljentynyt. No, tuonne metalliputkeen ja muutaman kilometrin korkeuteen. Sieltä minut löytää.

Hyvää vastapainoa työlleni on ulkoilu. Pakko myöntää, että tuo liikunta ei vain tule luonnostaan tälle enemmänkin taiteellisiin harrastuksiin suuntautuvalle tyttöselle. Pieni hauvani onkin ollut mitä mainioin hankinta ja kutsunkin Bertta-hauvaani usein omaksi personal trainerikseni.

Kävimme eilen kävelemässä Vantaalla, jossa muuten oli paljon lämpimämpää kuin täällä merellisessä Helsingissä. Vantaan Tuomarinkylän, Ylästön ja Vantaanlaakson läheisyydessä sijaitsee todella upeat ulkoilureitit. Haltialan Aarnialue on huikea ja kivan lenkin voi heittää myös Silvolan tekojärven ympäri. Mielestäni todella hyvä pääkaupunkiseudun ulkoilukartta löytyy TÄÄLTÄ. Ja myös ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että yllättävää kyllä – myös pääkaupunkiseudulla on kaunista luontoa vielä jäljellä.

UlkoiluvaatteetKiireessa otettu hieman suttuinen kuva (valokuvausope varmaan sanoisi soo-soo), jossa esillä uusimmat hankintani. Peak Performancen soft shell -takki ja Reebokin kävely/vaellus -kengät. Jalkaan on vedetty suurimmat suosikkini – H&M kollarihousut. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram