Kesäfiilistä

23.05.2013

Ilmat ovat hetkeksi viilenneet, mutta ei anneta sen lannistaa. Tässä erään päivän lookkia, kun innostuin vihdoin vaatevärikartastani (musta, harmaa, beige) ulos. Paita oli aluksi tarkoitettu kesän tuleville festareille. Se oli kuitenkin niin kiva, että se eksyi jo päälle ihan tavalliseen menoonkin.

Niin ja muuten kesäfiiliksestä puheenollen. Kaikkihan haluavat olla hehkeän ruskettuneita jo heti kesän alettua. Vanhempia lentoemoja nähneenä (ne jotka ovat lojuneet auringossa jo aivan liian kauan) voin  todeta, että ei ole kiva näyttää ikäistään ryppyisemmältä ja aiheuttaa sen vielä itse. Turvaudunkin itseruskettaviin mömmöihin ja näin ei ole ainakaan mitään pakkomieltä maata auringon alla tuskaillen kuumuudessa. Kaikki varmasti myöntää, että etelän liian kuumilla keleillä se vain ei ole hauskaa. Itselläni kun tuo rusketuskin reissun jälkeen häviää todella nopeasti.

Omat suosikkini itserukettavista ovat L’orealin suihkutettavat rusketusaineet. Varsinkin kasvoille tarkoitettu on todella hyvä. Vartaloversio ei mahda millään ruskettaa, mutta yhdistettynä Garnierin summer glow voiteeseen rusketuksesta tulee tasainen jopa hankaliin paikkoihin, kuten sormiin. Levitä siis ensin Garnierin voidetta, pese kädet kunnolla ja sitten suihkuta L’orealia päälle.

Kesä tuli niin nopeasti, että alla olevassa kuvassa on rusketusaine jäänyt laittamatta jalkoihin. Melkosta suuri ero yläkropan rusketukseen.

Gina Tricot paitaToppi – Gina Tricot / Housut – Zara / Kengät – Koo Kenkä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram