Parasta ennen

07.03.2013

Totesin vaatekaappia tyhjennettäessä ja ison läjän lentäessä UFF:lle, että muodillakin on parasta ennen päivä. Tämä ei nyt sinänsä ole mikään uutinen, mutta on todella mielenkiintoista huomata kuinka myös high street -muodissa trendit vaihtuvat lähes muutaman kuukauden välein. Syksyllä ostettu paita voi olla jo vanhanaikaisen näköinen. On siis ihan ok ostaa vaikka H&M:n huonompi laatuisia vaatteita, koska vaatteen elinikä/käyttöaika on lyhyt.

Vaikka kuinka haluan laittaa rahaa sivuun ja säästöön reissuja varten, on välillä pakko hilppaista kaupoille. Tänään kävi juuri näin. Pitkän työputken jälkeen päätin “lahjoittaa” itselleni 100 euroa vaaterahaa. Rahaa meni pikkaisen enemmän, mutta ei se mitään. Lähtötilanne oli melko säälittävä. Alla siitä todistekuvaa.

Hennesistä ostettu musta jakku vuonna 2009 / Gina Tricotin perus t-paita / mustat Vilan housut saatu kaverilta 2010 / mustat töihin ostetut talvibuutsit. Vaatekaappini rytkyissä kun on “parasta ennen päivä” mennyt jo viime keväänä ja joistakin jo muutama vuosi sitten.

Totesin myös sen, että klassisia vaatteita kun on vain helpompi yhdistellä ja käyttää vuosi vuoden jälkeen. Haluaisin niin mielelläni kopioda Sincerely, Jules -blogin kirjoittajan pukeutumistyylin, mutta en ole edes varma sopiiko se minulle. Veikkaan, että näillä stylistin taidoilla en edes osaisi. Noh, huomenna näette minkä oudon jakun ostin. Yritin olla vähän.. hmm.. hipsterimäisempi. Voipi olla, että jakku jääpi käyttämättä.

Harmaat paidat ovat kyllä ehdoton suosikkini tällä hetkellä. Tämä Gina Tricotin kappale onkin helppo yhdisteltävä housuihin, hameeseen tai vaikka ulkoiluvaatteisiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram