Kaikki on nyt sallittua

01.03.2013

Eikö ole hassua, mutta hauskaa kuinka pukeutumisessa on nyt kaikki sallittua. Monochrome pukeutuminen (päästä varpaisiin sama väri ja/tai kuosi) tai mitä erilaisempian kuosien yhdistelmä – kaikki käy. Itse olen ihastunut rentoon ja väljään muotiin, jota seurailen yhdessä lemppariblogissani (Sincerely, Jules). Viime vuonna pukeutumiseni kääntyi jakkuihin ja sitä kautta ehkä klassisempaan suuntaan. Nyt etsin vain kaikkea löysää ja mielenkiintoisia yhdistelmiä JA edullista! Ja voi kun tuo yhdisteleminen on vaikeaa! Nyt olen ollut niin paljon töissä, ettei ole paljoa tarvinnut pukeutumista miettiä.

Tänään sitten avasin pienen vaatekaappini ja kauhukseni siellä ei ole mitään fiksua päälle laitettavaa. Raitapaita Onlysta tuli valituksi vain sen vuoksi, että se on löysä. Muuten en ole niin innostunut tämän kevään raita-trendistä. Kevään trendikästä “Juppikuplaakin” kokeilin hiuksiin, mutta se ei ehkä niin sovi tällaiselle karhealle hiuslaadulle. Ehkä jos näitä kutreja jaksaisi hieman kihartaa niin kupla voisi olla ihan veikeä.

Tämän talven löytö koon 44 takki Hennesistä yhdistettynä Selectedin huiviin, joka tarttui mukaan hulluilta päiviltä muutama vuosi sitten. Housut Zara / Bootsit Kanarian saarilta.

Paita Only / Huivi Second hand löyty / Kello Casion retrokello

Juppikupla, hih! Aika magee, eiks ole?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram