Uskomaton lentoemäntä

17.02.2013

Nyt tulee vakavaa, mutta toisaalta ihanaa asiaa. Toivon, että luet tämän postauksen läpi. Jos olet koskaan miettinyt meneekö hyväntekeväisyyteen antamasi rahat perille saakka, niin nyt on mahdollisuus siihen, että lahjoituksesi menee sataprosenttisesti sitä tarvitseville.

Tapasin noin viikko sitten aivan mahtavan lentoemäntäkollegan Katjan. Katjalla on intohimoinen harrastus auttaa vähäosaisia, orpoja sekä hylättyjä lapsia Keniassa. Hän on siis itse aloittanut Suomessa KenyaKids nimisen pienen non-profit organisaation, joka auttaa lapsia saamaan vaatteita, ruokaa, koulunkäynnin ja tarpeen tullen myös sairaalahoitoa. Tukimuotoina toimivat vaatekeräykset sekä ruokaan, koulunkäyntiin ja sairaalahoitoihin annetut rahalahjoitukset.

Ylpeänä esittelen teille kollegani Katjan, joka matkustaa lomillaan Keniaan auttamaan lapsia.

Tiesitkö, että Keniassa lapsia hylätään kaatopaikoille? Tiesitkö, että sisäoppilaitos maksu on Keniassa ainoastaan 15 euroa kuussa, jotta yksi lapsi saa opetuksen, majoituksen ja ruoan kolme kertaa päivässä. Se on pieni summa meidän jokaisen kuukausibudjetista. Koulunkäynti antaa lapsille mahdollisuuden kehittyä sekä saada tulevaisuudessa ammatin.

KeniaKids sponsoroi tällä hetkellä kuutta lasta ja toivon mukaan pian monta muuta saadaan kouluun orpokodista, jota KeniaKids myös sponsoroi lahjoittamalla ruokaa, vaatteita, patjoja, sänkyjä sekä leluja. Auttaa voi kuukausi lahjoituksilla tai könttäsumalla. Kaikki apu tulee tarpeen ja menee 100 % perille.

Itse aion ryhtyä sponsoriksi. Jos olet kiinnostunut auttaamaan, voit olla Katjaan yhteydessä osoitteessa katjahuhta@yahoo.co.uk.

Katjan organisaation sisäoppilaitokseen sponsoroidut lapset.

 

Poikien “uudet” kengät pallon potkimiseen.

Katjan viime reissun viemiset Keniaan.

Vaatteiden jakoa slummialueella

Koulussa

Lastenkodin asukkeja, joita KenyaKids myös auttaa antamalla ruokaa, ostamalla sänkyjä ja peittoja aina mahdollisuuksien mukaan.

Kuinka suuri ilonaihe onkaan uusi paita!

Mahdollisuus auttaa näin suloisia lapsia!

Nyt kaikki suomalaiset apuun ja sana kiertämään!

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram