Lentoemännän vapaa-ajan vaatetus

16.02.2013

Olen saanut muutamalta lukijalta jo useaan kertaan vaatepostauspyyntöjä, joten tässä sitä tulee. Näin todella lentoemäntä pukeutuu vapaa-ajalla. Okei, lupaan laittaa myös jossain vaiheessa muutakin kuin lenkkivaatekuvia. Enpä ole kovinkaan muotitietoinen ainakaan näin talvella. Tuntuu vain, että hyvännäköiset talvivaatteet maksaa niin paljon ja laitan muutenkin rahani mielummin matkailuun. Vaikka pakko myöntää, että kyllähän sitä jokainen nainen haluaa kulkea kivoissa vaatteissa. Jenkkireissun jälkeen lupaan että blogini on asupostauksia pullollaan.

Suomessa shoppailu ei ole mielestäni edes mielekästä. Täällä saa ETSIÄ kivoja vaatteita, kun taas Jenkeissä pitää vaatekaupassa VALITA mistä tykkää eniten. En halua kuluttaa ostoksilla turhaa aikaa ja turhaudun jos en löydä mitään kivaa. Jenkeissä shoppailu on kivaa!

On myös hyvä opetella yhdistämään vanhoja vaatteitaan. Niistä saa yllättävän kivoja kokonaisuuksia. Lisäksi suosin maanläheisiä värejä ja yksinkertaisia vaatteita, koska ne näyttävät klassisilta ja niitä voi yhdistellä vuosi vuoden jälkeen.

Tässä siis viimeaikojen vaatetusta. Niin, tiedän – näyttää lähinnä vitsiltä muotiblogien rinnalla nämä minun lenkkivaatteeni. Hih!

Takki H&M (KOKO 44!!!), Kolitsihousut H&M, Kengät Merrell

Takki Catmandoo, Farkkulegginssit Vero Moda, Kengät Merrell

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram