Haluavatko kaikki samanlaisen häämekon?

11.02.2013

Olin todella yllättynyt ja pettynyt Helsingin morsiuspukukauppojen valikoimaan ja samaa mieltä oli myös morsian. Emme toki käyneet niissä kaikissa, joten korjatkaa jos olen väärässä. Niissä paikoissa, joissa kävimme, oli tarjolla kasapäin saman tyylisiä mekkoja – kireä olkaimeton yläosa erilaisin koristein ja variaation joissa alaosa joko A-linjaa tai merenneito mallia. Ystäväni haluaisi romanttisen “hippi-tyylisen” mekon ja alla olevassa kuvassa oli ainut mekko, joka oli edes hitusen verran sinne päin – tai oikeastaan ei yhtään.

Haluatko sinä itsellesi perinteisen häämekon? Itse haluan toki näyttää kauniilta, mutta uniikilta. En missään nimessä halua näyttää tusinamorsiammelta.

“Onko tämä nyt ainut mekko edes sinne päin?” Miettii ystäväni, kun minä kuvaan.

Sovitushuoneen tunnelmaa

Suomesta on vaikea löytää yksilöllisiä mekkoja. Jopa kuvan oikean puoleinen mekko kaikessa yksinkertaisuudessaan on harvinainen näky morsiuspukukaupoissa. Lyhyitä mekkoja on jonkin verran, mutta ei ainakaan tällaista kaunista yksilöä. Vasemman puoleinen mekko kyllä löytyi pitkänä, koska sen kaltaisia mekkoja oli kaupat pullollaan.

Itse haluaisin uniikin pienet ja tunnelmalliset häät runsain kynttilöin ja mielellään ulkona ja ulkomailla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram