Uusi vuosi, uudet reissut ja pieni tyttömäinen lupaus

01.01.2013

Heippa taas kaikille ja yllätyksellistä uutta vuotta! Itse istun onnellisena päivystyksellä kotosalla, kun muu Suomi voivottelee uuden vuoden tuomaa huonoa oloa. Oletko tehnyt vielä mitään uuden vuoden lupauksia? Itse en aio tehdä sen kummempia lupauksia, kuin että aion tehdä taas tästä vuodesta yhtä upean kuin kaikista edellisistäkin. Aion matkustella enemmän kuin koskaan ja kertoa niitä tarinoita teille. Luvassa seuraavia maita: Jenkit, Etelä-Korea, Kiina ja paljon Eurooppaa. Jenkkilääkin mahdollisuuksien mukaan useaan kertaan, kun se on ehdoton suosikkini numero Uno. Aion siis ottaa kaiken irti vuodesta 2013.

Yksi “lupaus” pienimmästä päästä taitaa olla otsahuksieni pois kasvattaminen. Johan tässä on otsiksella menty lähes tulkoon koko ikä. Tämä projekti ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä, koska löydän itseni niin helposti sakset kädessä kylppäristä ja taas on otsis takaisin. Nyt olenkin tässä miettinyt miten voisin tuon ylikasvaneen otsiksen vääntää, etten näyttäisi ihan hassulta. Tässä muutama idea. Kumpi on mielestäsi kivempi?

1. Otsahiukset föönattuna 70-luvun tyyliin. Todella helppo tehdä ainakin omiin taipuisiin hiuksiin. 2. Omin pikku kätösin näperrelty ranskalainen letti. Ei todellakaan helppo vääntää lyhyeen otsikseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram