Matkakassa muhkeaksi

28.01.2013

Tällä hetkellä pieneen mieleeni ei mahdu oikein muita matkailumaita kuin jenkit ja sinne kyllä meinaankin tänä vuonna suunnata. Mielestäni yksi tärkein asia jenkkeihin matkustaessa onkin varata mukaan sopivan muhkea matkakassa. Laukkuunkaan ei kannata pakata kuin tarpeelliset tavarat ja yhdet vaihtovaatteet, koska sieltä kannattaa ostaa koko vuoden shoppingit. Valikoima on uskomaton ja hinnat ovat edullisempia kuin Suomessa – riippuu tietenkin mitä ostaa.

Monella on usein suunnitelmissa tietty summa, jonka pistää säästöön matkakassaa varten. Kuitenkin kuun lopussa sitä huomaa, että voihan pentele.. rahaa ei taaskaan jäänyt säästöön. Siksi olen itse ottanut käyttöön järeämmät aseet – Excel-taulukon. Laitan sinne kaikki pakolliset menot kuten asunto, puhelin, sähkö yms. ja tietenkin kaikki palkat, jotka ovat tulossa. Siitä sitten katson paljon jää käyttörahaa, kun suunniteltu säästömäärä on miinustettu summasta. Sitten jaan loput rahat viikkorahoiksi. Käytän enää käteistä, koska muuten olen taas hakoteillä.

Eikö jotenkin kuulosta hurjalta tai ehkä hurjan järkevältä? Tämä vaan oikeasti toimii. Jos sunnuntaina on vielä ”viikkorahaa” jäljellä tuntuu se huikealta. Seuraavalla viikolla voin sitten vaikka ostaa jotain ylimääräistä ja säästäminenkään ei tunnu niin kurjalta. Itseasiassa käteisen käyttäminen tuntuu hienolta. Käteinen raha on konkreettisempaa ja tuntuu, että käytän tässä rahaa jonka olen työtä tekemällä ansainnut.

Näin se vain on. Reissaajan on pakko tinkiä jostain, koska useimmat meistä eivät ole rikkaita. Rikkauksista puheenollen.. Tässä muutama asia, joita olen ajatellut ostaa sitten jenkkeihin päästyäni kaikkien ihanien vaatteiden lisäksi (varsinkin Abercrombie & Fitchin vaatteita).

Yksi suosikkibloggaajistani on juuri ostanut kaksi aivan ihanaa juttua. Tämän Michael Korsin roosan kultaisen kellon ja alla näkyvän Rebecca Minkoffin Mini Mac laukun. Nämä kaksi on myös itselläni ostoslistalla. Kuva: L.A. Madde

Haluaisin tämän laukun mustana, mutta eat.sleep.wear blogin Kimberly on valinnut houkuttelevan värin. Kuva: L.A. Madde

Rebecca Minkoffin laukkuja roikkuu nyt julkkistenkin käsivarressa. Myös Lauren Conrad on ihastunut näihin laukkuihin.

Mini Mac laukkua on saatavilla vaikka minkä värisenä. Eikö ole aika herkullinen vaihtoehto?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram