Facebookin kautta yllättäviä asioita

14.01.2013

Pakko myöntää etten ymmärrä Facebook-kielteisiä ihmisiä. Itse olen saanut Facebookin kautta uskomattoman paljon hyvää. Jos syynä kielteisyyteen on ajan hukkaaminen Facebookissa roikkumiseen, niin syy taitaa olla enemmänkin itse käyttäjässä. Täällä ainakin ilmoittautuu innoissaan käsi kohti kattoa yksi onnellisen addiktoitunut Facebook-käyttäjä. Kerronpa sinulle mikä mahtava idea sai alkunsa Facebookissa tänään ja mitä kaikkea mahtavaa minulle on Facebookin kautta tapahtunut.

Tänään ystäväni postasi Facebookissa TÄMÄN maailman lyhyimmästä 47 sekunnin lennosta. Tajusinkin siitä, että saan henkilökuntalippuja juurikin tuolle lennolle. Tästä sain sitten idean lähteä kyseisellä lentoyhtiöllä TÄNNE Barran saarelle Skotlantiin, koska siellä on ainut lentokenttä maailmassa, jonne reittilennot laskeutuvat rannalle – kyllä kuulit oikein – RANNALLE! Onko kukaan lukija muuten käynyt täällä? Tässä muutama upea kuva Barran saarelta:

Barran lentokenttä

Skotlannin Barra voisi olla mitä mainioin keskikesän kohde.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=STqmbc8k9rU’]

Videossa British Airwaysin kone laskeutuu Barran saarelle.

Paljon isompiakin asioita on Facebookin kautta tapahtunut. Tässä niistä muutama:

  • Työpaikka. Tapasin vanhan tutun kerran Helsingin lähijunassa. Ollaan samalta paikkakunnalta kotoisin ja vaihdettiin siinä kuulumisia. Oli toukokuu ja kerroin hänelle, että olen kovan työpaikkahakuprosessin takia silti ilman kesätöitä. Taisi olla jo samana iltana, kun hän laittoi minulle Facebookin kautta ehdotuksen:”Haeppas meille. Tässä pomoni yhteystiedot.” Haastattelun kautta sieltä napsahti minulle työpaikka Helsingin keskustasta. Kiitos vanha kamu, joka löysi minut nimen perusteella Facebookista!
  • Treffit. Olen käynyt muutamilla treffeillä Facebook-aplikaation kautta. Mitään elämää suurempaa siitä ei ole syntynyt, mutta uusia ystäviä ainakin. Eihän sitä koskaan tiedä jos se elämänkumppani sitä kautta joskus tulisikin. Muutama tuttavani on löytänyt Facebookin kautta oman kultansa.
  • Yhteydenpito kaukaisiin ystäviin. Ulkomailla asumisen jälkeen on moni ystävä nyt kaukana, mutta Facebookin kautta yhteydenpito onnistuu luonnollisesti ja useammin kuin vaikka puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Juhlakutsuja. Sinullakaan ei varmasti ole jokaisen tuntemasi ihmisen numeroa. Facebookin kautta voi kutsua sellaisia ihmisiä juhliin, joita et niin hyvin tuntisikaan. Itse olen ollut muutamissa tällaisissa juhlissa, bileissä ja tapaamisissa. Olin muuten kerran ennustajatyyppisessä tapahtumassa, joka oli aivan mieletön. Tämäkin Facebookin kautta.
  • Salatut ryhmät. Nämä ovat todella hyviä vaikka polttariporukoille. Suunnittelu onnistuu helposti. Etsin muuten Facebookista siskoni ystäviä, kun järkkäsin hänelle yllätyssynttärilahjan heidän kanssaan. Ilman Facebookkia ei olisi yllätys onnistunut.

Onko sinulla jokin merkittävä asia, joka ei olisi tapahtunut ilman Facebookkia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram